Copyright 2013 © Sempre Sereno
Home.
Nieuws.
Informatie.
Vereniging.
Agenda.
Links.
Leden.
Foto's/video's.
Donateurs.
Vrienden.
Privacy Policy.
Contact.
Muziekvereniging Sempre Sereno  Ruinerwold
De Vereniging
Sempre Sereno is een vereniging voor iedereen die van muziek houdt.
De vereniging bestaat uit een fanfare orkest, een malletband, een leerlingen orkest en een jeugd malletband.


De muziekvereniging kent een eigen muziekopleiding.
Sempre Sereno verzorgt binnen de oude gemeente Ruinerwold en omgeving vele optredens. Daarbij kunt u denken aan de muzikale begeleiding bij o.a. dorpsfeesten, palmpaasoptocht, wandelvierdaagses en intocht Sinterklaas.


Daarnaast brengen ze, op verzoek, serenades bij jubilerende echtparen (50-, 55-, 60-, 65-, 70-, 75 jaar etc.) en bij jarigen (90-, 95-, 100-, 105 jaar etc.).
Ook wanneer iemand in het dorp een koninklijke onderscheiding heeft ontvangen wordt de persoon in kwestie verrast met een serenade.
Tevens worden er concerten gegeven zoals het jaarlijks terugkerende voorjaarsconcert.


Bij de viering van het 75-, 80-en 85- jarig bestaan van de vereniging is er een Proms Concert georganiseerd in de sporthal van Ruinerwold waaraan bekende artiesten hebben meegewerkt zoals Margriet Eshuijs, Ben Cramer en Linda Wagenmakers.
De vereniging kreeg daarnaast medewerking van de popkoren Spotlights uit Ruinerwold en Popkoor 2000 uit Ruinen. Dit waren voor veel leden bijzondere hoogtepunten gedurende hun lidmaatschap van de vereniging. Ook door inwoners van het dorp Ruinerwold en uit de omgeving werd er enthousiast gereageerd op dit unieke concert.


Het fanfare orkest en de malletband nemen ook deel aan concoursen.